
Strimlade kassler, lök, paprika och fräste i olja med champinjoner. Det fanns inte färska champinjoner i affären - typiskt!
Strimlade soltorkade tomater, tillsatte med soja, salt & peppar, Cremé Bonjour kantarell, färsk grädde.
Lite sambal oelek åkte ner också.
Till det pasta och en sallad på grönsallad, gurka och avokado och vinägrette dressing.


Felix åt upp allt utom champinjonerna och de soltorkade tomaterna. Han smakade på avokadon och erkände att det var gott.
Jag tyckte att det var riktigt gott och krämigt, Cremé Bonjouren gjorde susen!
Det blev även matlådor till mogondagens lunch till mig och Niclas. Återkommer med hans betyg
Niclas Betyg:
Ja, som den han är så var kommentaren: - jo, nog var det gott men inget speciellt.
Det såg smarrigt ut. Ska nog prova osten i mat någon gång.
SvaraRaderakram Kristina
Bloggen kommer att följas och den här rätten ska provas snart=)
SvaraRaderaDet blev jättegott! Jag använde dock Cremé Bonjour paprika chili eftersom det var det enda som fanns på affären just då.
SvaraRadera